torsdag 14 april 2011

Luktfritt


I ett tidigare inlägg skrev jag om en fåtölj som luktade väldigt mycket cigarettrök. Jag gjorde som jag brukar, nämligen slog in fåtöljen i en påse tillsammans med en bytta med ättikssprit. Där har den nu stått i några veckors tid, det brukar ta bort lukten. När jag sedan luktade i påsen kunde jag fortfarande känna av röklukten. En kund rekommenderade då Yocoair. Det är en svensktillverkad naturprodukt som tar bort all slags dålig lukt. Lite roligt är att den tillverkas i Ljungsbro som ligger två mil härifrån. Jag har nu testat deras pulver på fåtöljen och redan efter två dagar visar det sig att röklukten är borta. Jag har även testat sprejen vid kattlådan och skohyllan med ett väldigt bra resultat. Jag är så nöjd med resultatet så jag har köpt in dessa produkter för försäljning i butiken. Det bästa är att det blir helt luktfritt. När jag har testat andra produkter som ska ta bort dålig lukt har jag istället fått en annan ibland ganska otrevlig stark doft.
Här följer lite info om Yocoair som jag har kopierat från företagets hemsida.

Yocoair spray

Du får snabbt bort dålig lukt genom att spray i rummet eller direkt på stället som luktar. Varför inte förvara en flaska i badrummet och en vid skohyllan - där är lukter vanliga...

Yocoair dyna

Dynan hänger du upp där det finns viss luftcirkulation. Dynan tar bort lukter som t.ex. blöt hund i bilen, döda råttor som fastnat i väggarna, gammal inpyrd cigarettrök, m.m.

Yocoair pulver.

Sanera möbler, mattor och textiler med Yocoair pulver. När olyckan varit framme på mattor och textiler, tvätta först så noggrant som möjligt och låt torka. Strö sedan på Yocoair pulver, arbeta ner pulvret i tyget och i mattbotten, låt stå ett dygn och städa färdigt med dammsugaren. Det är viktigt att ytorna är torra när de saneras!

Kattlådor, fågelburar m.m. Strö Yocoair pulver i kattsanden eller i det "strö" som används i botten på buren för fåglar, kaniner, marsvin m.fl. Yocoair pulver neutraliserar dålig djurlukt. Man kan även använda Yocoair spray.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar