fredag 24 augusti 2018

Möbelvård

Möbelvård
I butiken finns en del möbelvårdprodukter som jag själv tycker är riktigt, riktigt bra. Här tipsar jag om några av dessa:
Fulgentin är ett miljövänligt rengörings, poleringsmedel som kan användas på alla slags möbler, målade ytor, köksmaskiner, bilar m.m Då Fulgentin inte löser oxider funkar det även bra till allmogemålat med beslag. Både trä och metall blir rent, men beslagen behåller sin patina.
Fulgentin säljs endast genom hantverkare och fackbutiker.
Ink Away tar bort bläck, tusch m.m från täckfärgat läder ( testa alltid försiktigt innan behandling). Ibland funkar det även på tyg. En möbel hade fått ett bläckstreck på tyget, jag gned stiftet över fläcken några gånger och torkade sedan bort bläcket. Inte ett spår kvar av bläcket!
Produkter från Yocoair tar bort dålig lukt utan att ersätta det med någon annan lukt - det blir luktfritt. Funkar på inpyrd rök, kattkiss, fotsvett, mögellukt m.m. De finns i spray, pulver eller i form av små kuddar. Jag hittade dessa produkter för flera år sedan och har haft stor användning av dem. (http://sofiafackler.blogspot.se/2011/04/luktfritt.html) .
#fulgentin # yocoair #luktfritt #inkaway #ink #tapetsör #omklädselavmöbler#tapetserare #borensberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar