söndag 2 november 2014

Massage/doftljus

 Jag säljer Massage/doftljus från Klinta & Co. Härliga, mjuka dofter som inte är för skarpa eller tunga. De finns i två storlekar (18 och 45 timmars brinntid). Nu har du chans att vinna ett litet ljus i valfri doft. Kommentera detta inlägg med vilken doft du önskar. Du kan välja mellan de 10 olika dofterna under bilden. På torsdag kl. 12.00 dras en vinnare. För att öka på dina chanser att vinna kan du även gå in på; Tapetsör Sofia Fackler på facebook. Gilla, dela och kommentera.

Följande dofter har jag hemma; 
Apelsinblomma och Lavendel
Champagne och Rosa Grape
Ciitronverbena och Ingefära
Hallon o Kvitten
Honung o Havre
Kiwi o Aprikos
Liljekonvalj
Nytvättat
Rabarber o Vanilj
Vildfikon o Vindruva

Här följer lite info om ljusen från Klintas hemsida:
 Klintas Massageljus är ett av Sveriges populäraste ljus. Ljuset, som tillverkas av ekologisk sojavax, certifierad palmolja (RSPO) (UN Global Compact) och europeisk rapsolja, är nämligen inte bara ett doftljus utan kan också användas som en varm massageolja.
Förutom ingredienserna ovan så tillsätts endast några droppar eterisk olja eller doftolja - alltså ingen paraffin, petroleum, animaliska oljor, parabener, färgämnen eller annat inte så roligt. Ljusen är inte heller testade på djur. Doftoljan/Den eteriska oljan är tillsatt i hela vaxet, inte bara i topplagret, så den behagliga doften består även när du är nere på din sista bränntimme.
Hur man använder det? Enkelt! Tänd ljuset precis som vanligt och vänta ca 10 minuter så att en pöl med olja samlas på ytan. Doppa sedan fingrarna direkt i oljan, alternativt häll direkt på huden. Det är inte för varmt - den specialkomponerade oljeblandningen håller en lagom temperatur för massage - ca 55°. Tänd och släck hur ofta du vill.
Klintas Massageljus kommer i ett livsmedelsgodkänt enkelt glas och etiketten är enkel att dra av efter användning. När du använt ditt ljus, diska ur glaset och använd som dricksglas. Vårt stora klassiska ljus brinner i ca 45 timmar och de små i ca 18, men ju mer du masserar desto färre bränntimmar förstås.

4 kommentarer:

 1. Åh så härligt med ljus från Klinta. Champagne och rosa grape är min önskedoft om jag vinner.

  SvaraRadera
 2. Kommer gärna förbi nödta gång jag är i Borensberg. Vilka tider har du öppet ?

  SvaraRadera
 3. Hej Anonym! Jag brukar ha öppet mellan må-tors 09.00-15.30, men då jag ibland är ute på jobb är det säkrast att du ringer eller messar innan. Tfn 0705 42 18 73. Du är även välkommen kvällar o helger efter överenskommelse. Mvh Sofia

  SvaraRadera
 4. Maria Törnvall5 november 2014 13:48

  Apelsinblomma och Lavendel skulle vara kul att prova :) Kram Maria

  SvaraRadera